Sådan spiller man online

Når du har besluttet på din betting agentur, hvor du ønsker at satse , er det bedre at gå igennem nedenstående linjer for at lære hvordan du kan spille online, og hvad er forskellen fra gaden væddemål butikker.

Først skal du åbne din konto på det websted, du vil satse (du kan åbne konti med hver hjemmeside, men du kan ikke have flere konti på samme websted).
 

Du skal indsætte penge på din nyoprettet konto, som du kan bruge til at placere indsatser. Flere nyttige oplysninger kan findes på online indbetalinger siden. Online bookmakere tilbyder et rigt udbud af spil at vælge imellem. Først vælger du den sport, så ligaen, du ønsker at satse, og derefter kampen.

Type af spil , vil du finde spil, at du allerede er vant med, de 1X2 eller 12 typer. Disse typer af spil er tilføjet en lang række andre indsatser, du vil finde specificaly online. Således vil du Under / Over bet (antal mål scoret i kampen - under / over et bestemt antal) målscorer væddemål (spillere, der scorede i spillet: første målscorer, sidste målscorer, når som helst målscorer) Ciffertips (spil på den korrekte score), antallet af mål (væddemål på antal mål scoret i kampen), Asian Handicap (12 eller 1x2 væddemål med en inkluderet handicap), eller kvalifikationer og turneringsspillere, og mange andre kombinationer (Scorecast - en kombination af mål målscorer og Ciffertips).
 

Værdi af væddemål kan være meget lille. Du kan satse selv med 0,5 USD (eller 0,01 EUR). Det er de minimumsværdier, mens maksimum værdier er skubbet op så meget som muligt, så du kan lave et bet af selv 20.000 EUR!
 

Odds at du vil finde, vil være i tre formater specifikke for de forskellige markeder. For Rumænien, kan du se i europæisk format (eller decimal). Således vil du finde priser lide 2,0, 3,15, osv.. Indtjeningen er beregnet med de nuværende bet beløb multipliceret med odds. Så hvis vi tager et eksempel, hvor du placerer et væddemål på 10 EUR på odds 20,0 Scorecast, kan du tjene 200 EUR. Jeg tog som eksempel Scorecast markedet, fordi er en stor satsning type, der giver dig mulighed for at satse på den samme kamp om korrekt score og målscorer på samme væddemål billet (det er ret nemt at matche med en første målscorer med den korrekte score - afhængig af dine evner til at forudsige - og resultatet er på det mest favorable odds som muligt). Scorecast væddemål kan findes på Gamebookers, Party Bets og betway.
 

Combi væddemål er også mulige. Du kan satse på flere spil på samme billet, og odds for hver enkelt kamp skal multipliceres for at få den endelige gevinst odds. Så hvis du satser på en kamp til odds 2,0, og en anden kamp på odds 3,0, på samme billet, endelig gevinst odds vil være 2,0 x 3,0 = 6,0. Nogle agenturer såsom Gamebookers og Party Bets tilbyder et særligt tilbud kaldet Hot Combo indsatser, der er forbedret med op til 30%.

Live-spil er også en del af online gaming. Alle agenturer fremhævede tilbyder live betting platform. Dette betyder at du kan sidde med din bærbare computer / PC i front, når en kamp er spillet, og du kan satse på, at spillet (der scorer det næste mål, som vil vinde, osv..). Live odds vil ændre sig dynamisk afhængig af spillet (holdet at score og tage lederskab, osv. ..). Også, agenturer såsom Unibet og betway tilbyder også live online streaming, så du kan se kampen på internettet og spille på den i samme vindue.

Ressourcer til sportsspil :