Hvor skal satse Online

Du vil finde mange online-sportsvæddemål agenturer, men du skal bruge agenter, der opererer i lang tid, testet af danske brugere, agenter, som har vist sig at være fair over tid. Vi samlet en liste over sådanne trofaste agenturer, der opererer i Danmark, offentlige selskaber noteret på nogle af de største børser i verden.

Som fordele ved væddemål agenturer anbefalet her, er:

  • exchangebetroede virksomheder, der har aktier børsnoteret på børsen
  • Danske støttede hjemmesider
  • Danske kundesupport (e-mail, telefon og live chat)
  • sregistrering bonusser og hyppige promotions
  • understøttelse af flere valutaer DKK / USD / EUR / GBP

Således blandt de online bookmakere, der anbefales af rumænske brugere er:

 1. Betway - privatejet selskab i Storbritannien, agentur # 1 i fodboldspil. Det har et rigt udbud af væddemål på fodbold, basketball, håndbold, tennis i Danmark og andre steder. Live-spil Platform er en af de mest komplette, med en bred vifte af daglige begivenheder og gratis live streaming indarbejdet (du kan se kampene live i din browser, i din betting vindue). Betway tilbyder en registrering bonus på 1000 Kr. Brug henvisningskode bonuskode Bet365 om registrering .

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Unibet - Skandinavisk mærke, selskab er noteret på Stockholm Stock Exchange. Med en stor erfaring i betting industrien, udvalgt på europæisk plan som Betting agenturet of the Year i de seneste år, er Unibet et ideelt sted at begynde at spille. Tilbyder en række indsatser, hurtig kundesupport, flere kampagner og en komplet live-spil platform (med live streaming inkluderet gratis). Unibet tilbyder en registrering bonus på 750 Kr. Brug kampagne kode Unibet om registrering .  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------