Sådan indskyder til Online Sportsspil

Som vi har brug for penge for at spille med online betting agenturer, har vi opført et par trin nedenfor, der vil gøre en første indbetaling uden risiko. Vi kender følelsen af ​​usikkerhed står over for os alle i begyndelsen, især når det drejer sig om penge, hvilket er grunden til at vi har nævnt nogle tips, der skal følges for at beskytte dig selv.

1. Først, åbne en konto med en af de online bookmakere . Når du åbner en konto anvende reelle og nøjagtige oplysninger på anden måde vil din konto blive suspenderet og lukket. Personlige anvendes detaljer vil blive kontrolleret af væddemål agentur med din første indbetaling. Hvis du bruger falske eller forkerte oplysninger depositum vil blive ugyldig. E-mail adresse skal være korrekt, fordi du også modtage e-mail med instruktioner om afslutning af registrering og bonus detaljer. Bemærk, at bookmakerne bruger kryptering, der beskytter dine oplysninger online, og ud over disse, detaljer vil din være beskyttet ved lov

2. Du har brug for et kreditkort (betalings-eller kreditkort). Næsten alle kort vil arbejde online, men det er bedre at kontrollere disse oplysninger med den udstedende bank. Vores anbefalinger er at bruge et VISA-kort (Classic eller Electron), men Maestro / Mastercard, vil også være godt. Valutaen i dit kort er ubetydelig (selvom du har et kort i EUR, kan du gøre indskud i USD eller GBP).

3. Log ind på din konto og gå til afsnittet Depositum Money (Depositum Money). Her udfylde de krævede felter (det beløb, du ønsker at deponere, kortnummer, navn på kortet, udløbsdato, korttype - Visa / Maestro, og CCV kode - på bagsiden af ​​kortet er der nogle numre ved siden af ​​underskriften på det hvide bånd - CCV er koden på de sidste tre cifre af dette nummer). Advarsel: Må ikke afsløre din pinkode - i online-transaktioner denne kode vil aldrig blive spurgt. Når du har udfyldt felterne korrekt, skal du klikke på knappen for at fortsætte og på 30 sekunder transaktionen vil blive afsluttet og pengene vil være umiddelbart tilgængelige i betting konto.

4. På dette tidspunkt kan du allerede begynde at indgå væddemål. Kontroller udbud af spil, skal du vælge den indsats du ønsker at gøre, skal du indtaste det beløb, du ønsker at satse, og bekræft din indsats. Bet beløb vil automatisk blive taget fra de penge til rådighed i din spillekonto, inden for graensen af den kontante indskud og bonus.