Online-sportsvæddemål bonusser.

Online spil agenturer tilbyde i de fleste tilfælde bonusser til registrering. Dette er en måde at tiltrække ny kunde på deres side. Udover bonusser tilgængelige ved registrering, vil de også tilbyde andre bonusser i løbet af sportsgrene faser, loyalitet bonusser.

Registrering bonusser kan være af flere typer: depositum bonus (deponere et beløb og bookmaker vil matche din indbetaling med en bonus), den første bet bonus (kendt som gratis spil, tilbyder bonus afhængigt af værdien af ​​det første bet), uden tab bet bonus (bonus på den første satsning, men kun hvis spillet mister, så du får dine penge tilbage). For den rumænske brugere er hovedsageligt depositum bonus. Nedenfor finder du mere anbefales bonusser og type.

Website   Bonus
Bet365 Bet365 bonuskode
Unibet     Unibet bonuskode
Betfair Betfair kampagnekode
Betsafe Betsafe kampagnekode

Nogle af de websteder, der er anført ovenfor, opereres i rumænsk sprog (de der er markeret med flag Danske). Andre hjemmesider er operationelle på andre sprog (UK flag markeret med er tilgængelige på engelsk og andre internationale sprog - spansk, tysk, fransk). Det anbefales at bruge bonus codes og referrer-koder om registrering for at sikre modtagelsen af din bonus.