Sådan spiller man på Fodbold

Spil på fodbold er mest populære spil på online bookmakere. Det er let at forstå, hvorfor, fordi der er langt flere fodboldfans, end i nogen anden sport.

Brugere kan vælge fra en bred vifte af indsatser typer på fodboldkampe, herunder:

1X2 - den mest populære spil mulighed. De 1x2 bruges til at vælge det vindende hold (hjemmeholdet 1, uafgjort er X, Gæst team er 2)

Dobbelt chance - også kendt som 1X, 12 eller X2, det giver mulighed for at satse på to udfald samtidig (1x-bette hjemmeholdet vinder eller en uafgjort, 12 - Spil på begge hold til at vinde, ingen uafgjorte, eller x2 satse på gæst hold til at vinde eller tegne)

Over / under - væddemål på antal mål scoret i kampen (dvs. under 1,5 til 0 eller 1 scorede mål er et vinderspil, hvis 2 eller flere mål er scoret indsatsen er tabt)

Antallet af mål - spil på antallet af mål scoret (du kan satse på de samlede mål scoret i kampen, antallet af mål scoret af hjemmeholdet, eller antallet af mål scoret af udeholdet)

At score / ikke at score - satse på et hold til at score et mål under en kamp eller ikke

Goal-mål - spil på begge hold at score i løbet af kampen

Korrekt score - væddemål på det korrekte score (du kan satse på den nøjagtige score)

Halvleg / Fuld Tid - væddemål om resultatet af kampen ved pausen, og i slutningen af spillet (flere muligheder til rådighed, herunder 1 / 1, 1 / 2, 1 / X, 2 / 2, 2 / 1 2 / X, X / 1, X / 2 eller X / X). Hvis du bets 1 / 2 og hjemmeholdet (a) fører ved halvleg, men udeholdet (2), vinder spillet væddemålet er en vinder.

Halvleg - det er en 1X2 væddemål på halv tid resultat

Handicap - 1X2 væddemål type, men med et hold, der startede kampen med et handicap (imaginær fordel). Eksempel: Chelsea mod Manchester United 00:01 - i dette eksempel spillet starter Manchester Utd førende med 1 mål (imaginære givet fordel). Således et mål er scoret i løbet af spillet ved at Chelsea, der satses på uafgjort, er, hvis vandt (X).

Målscorere - væddemål om fodboldspillere af begge hold, hvis de scorer et mål under en kamp eller ikke

Vinder - væddemål på det vindende turneringen holdet (satse på det vindende hold i en turnering / sæson)

Der er mange andre typer af væddemål er tilgængelige på fodbold, og mange kombinationer af ovenstående.

Nedenfor er nogle nyttige ressourcer til dokumentation om spil og fodbold turneringer: